Jaarprogramma voor startende ondernemers en startende kennispartners.

2.700,003.675,00

Opleiding online 6 sleutels business JAAR-programma.
Voor startende ondernemers en startende kennispartners.

Inclusief:
> Intakesessie/toetsingen voor #BPOP (Business Profit Ontwikkel Plan) of #LPOP (Leiderschap Persoonlijk Ontwikkel Plan) van 2,5 uur vooraf (t.w.v. € 412,50)
> 12 x 30 minuten Individuele Strategie Sessie per maand (t.w.v. € 825,-)
> In 3 online middagen of avonden de 6 sleutel workshops met de aangemelde ondernemers als groep in online trainingstool.
> #CombinatieAanpak met de verplichte bij te boeken Advanced module = +10 uren naar keuze of behoefte in te zetten voor: coaching/advies/expertsessies/consulting die ook qua uren of geldwaarde in te ruilen zijn voor: het volgen van workshops, trainingen of uitvoering met of door onze deskundige kennispartners als bijvoorbeeld voor tekst uitwerkingen of gehele website bouwen, audits of teambuilding sessies of entrepreneur leader sessies. (10 uren Normaal tarief € 2500,- en 20 uren Normaal tarief € 3675,-)
> Online maandprogramma membership in Facebookgroep voor 1 jaar (t.w.v. € 300)
> Literatuur, online content, invulschema’s en werkboek (t.w.v. € 250,-)
> Onderling 1 uur maandelijkse collega-ondernemer mentorsessie met eigen case-study opdrachten.

Het jaar programma is dus alleen samen te boeken MET de advanced module nr. 4 uit het (ver)gevorderde Business Builder & Entrepreneur Leader programma. Wens je naast de 10 standaard advanced uren nog extra 10 advanced uren bij te boeken om sneller te kunnen gaan en deskundige begeleiding of ondersteuning en advies in te winnen voor je vraagstukken en hulp inschakelen? Dan kan je daar hieronder voor kiezen.

Alle tijd en energie die je in de opdrachten of taken voor de opleiding stopt, implementeer je direct in het bouwen, groeien en bloeien van je ondernemerschap en business. Investeer in je professionaliteit en kwaliteit met deze Opleiding 3-daagse training online & 6 sleutels business JAAR-programma!

Opties selecteren