Online #FocusDoelenBoom sessie – 1 uur

137,50

In 1 online uur naar de kern voor je #SuccesDoorbraak oplossing met de #FocusDoelenBoom op 1 A4.

Het A4 ontvang je direct als te downloaden en direct te printen invuldocument.

Alle informatie ontvang je ook per e-mail.

🆙 🆙 🆙

UpGrade Strategie sessie als Maand-bonus; dit aanbod krijg je tijdens je geboekte sessie bij deze aanbieding nu:

GEVORDERD (meer dan 3 jaar zelfstandige) of (VER)Gevorderd ondernemer of executive?

Online of op locatie kan je dan beginnen met jouw individuele Strategie of Advanced UPgrade groepsessie wanneer je wilt.

3x in het voorjaar en 2x in het najaar starten de groep-meetups voor de verschillende Advanced Edities.
Er zijn een maximaal aantal tickets voor je online en/of locatie plek.
Vooral om de groep ondernemers te kunnen verenigen tijdens de sessies met experts, docenten en begeleidende coaches om jou voldoende aandacht en inhoud voor je succes mee te geven dat je jezelf mag gunnen.

Zolang deze golden ticket beschikbaar zijn, zie je die hierboven op deze #FocusDoelenBoom pagina terug als ‘aanbieding’.

Alle aanbiedingen zijn in ieder geval maandelijks geldig met je startsessie ticket dat je kies en bij die 1ste sessie aanmelding vrijblijvend dat super voordelige golden ticket tarief meekrijgt.

Pak dan nú ook je kans om één van die weinige en heel graag gewilde golden ticket plekken bij de Advanced Business Creations Academy en het Aboard Patron Kennisnetwerk in handen te krijgen.

Er zijn per maand daarnaast 2x de 50% Aboard Patron KennisNetwerk tickets beschikbaar dat Patricia R. Collewijn-Postma in de strategiesessie of je startsessie graag met jou bespreekt.

🆙 🆙 🆙 🆙
Jouw UPgrade sessie is dan het doel. Een gezamenlijke maatwerk sessie waarmee : Jij echt stappen vooruit en level-up gaat voor een Groei en Bloei 🆙-grade naar het Succes dat jij wél wenst!

 

 

Toevoegen aan winkelwagen