Skip to content

Hieronder stel ik mijzelf en mijn Kennispartners graag aan je voor.

Via de buttons bij hun eigen introductie kan je direct in contact komen met deze top docenten, workshopgevers, trainers.

Gebruik een van de knoppen hieronder om;

  • met het onderwerp aan de slag te kunnen gaan dat jouw interesse heeft en jij met een kosteloze start al mee aan de slag wilt of,
  • kies voor het ontgrendelen van jouw cadeau voor een online meet-up + 30 minuten kosteloos online strategiegesprek via de bookingtool. Een online connectmoment waarin je minimaal 2 tips of mogelijkheden krijgt die jou gaan helpen bij jouw leiderschap, missie & visievorming, je strategieën, interne en externe ontwikkeling mogelijkheden van je bedrijf of over jouw unieke marketing & sales kansen voor je business, team of carrière. 

Module 1

5-Daagse Online Kickoff & #BusinessGame met 10 verkorte online classes in 5 dagen. Voor gevorderde en (vergevorderde) Entrepreneurs en Executives of Kennispartners.

Module 2 & Module 3

Entrepreneur Leader & Advanced Business Builder Inclusief 3-daagse Kickoff OP LOCATIE, inclusief 3 overnachtingen, arrangement 3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner, inclusief literatuur & inclusief 2 online class dagen daarna. Ook Module 3: Advanced Business Builder kan je ook op de pagina hieronder boeken.

Community’s en KennisPartners

Over onze missie en voor wie

Community’s en Partners

De Kennispartners –

Voor het bouwen, bloeien en groeien in je carrière

met focus op leiderschap en business in een unieke #CombinatieAanpak 

Kan je samenwerken met Het TOP Team van Aboard Patron.

Patricia R. Collewijn-Postma. Eigenaar en Ondernemer Aboard Patron.

Energiek Leiderschap/Talent Coach & Executive/Business Mentor

 06-19850230

Hoe belangrijk Energiek Leiderschap in business en qua ‘leider zijn’ en leiderschap in teams voor echt goed energiemanagement voor de mens en succes behalen is?

Om succesvol te ondernemen en vol zingeving in het leven van de mens betekenis en invulling te geven tijdens jouw CarrièreReis of OndernemersReis om ook juist in je fijne gelukkige Lifestyle er op de beste manier mee te kunnen omgaan?
Dat leg ik je uit in 4 prominente stappen.

#NaInspanningKomtOntspanning! 
no-nonsens, concreet en praktisch met heel veel toekomstperspectief en wel met beide benen op de grond. Dromen en wensen mag, er energie aan geven op verschillende manier maakt dat je die wensen ook  wel behaald.

Dat is Energiek Leiderschap ©️& Shared Leadership ©️, Advanced Leader ©️ skills om je helemaal eigen te maken, afgestemd op jou als individu of het totale team en de missie en visie van het best haalbare en gewenste succes en resultaat.

Als aanvullend maatwerk in een #CombinatieAanpak ©️ die door Patricia R. Collewijn-Postma zijn gemaakt en ontwikkelt.

Maatwerk als onderdeel van het Advanced Programma ©️ heeft bewezen successen en beproefde resultaten opgeleverd.
Datgene dat Patricia en haar kennispartners met de studenten en deelnemers van de programma’s op verschillende manier delen en meegeven.

#NiemandIsPerfect & #IederMensIsAnders.

Omdat dat kan & mag! 

#DeMensenEnBedrijvenDatgeneMeegevenWaarZijEchtStappenMeeVooruitGaan!
Zodat energie leiderschap ook echt bij het energiek vermogen bij jou als persoon past?

#IetsBouwenEnNeerzettenKanSnel

Starten met wat je kan, weet en al doet. Zodat de mens in zijn leven, tijdens zijn carrièrestappen en in en met zijn business(concept) daar optimaal zijn resultaten en (talent) potentieel benut?

#IetsOnderhoudenEnVernieuwenEnInnoverenIsVeelComplexer!

Dat heeft Patricia meerdere malen en level-up doorleefd en geeft alle kennis en ervaringen in nuttige workshops, trainingen, coach en mentor sessies mee waar jij uit kan kiezen.

Zij geeft dit als energiek leiderschap/talent coach en docent, ook samen met haar kennispartners aan jou mee met de slogan:

“Manage your energy, not ‘only’ your time!”

Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’. Met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou echt bij om inzichten en de vooruitzichten te krijgen en te bereiken voor ‘jouw eigen Energiek Leiderschap & het leveren en behalen van duurzame (top)prestaties in je eigen Carrière & Business’.

Als ondernemer en Executive werk jij namelijk ook altijd aan je carrière-fases.

Laat je bedrijf voor jou werken in plaats van jij voor je bedrijf

laat je team met elkaar een #winningTeam’zijn.

Je gaat meer AAN je business werken in plaats van steeds maar meer of te vaak IN je business!

Met name met de Q-Flow (online) workshops & training of masterclasses door die combinatieaanpak met coaching of mentor trajecten.

De stap voor jouw Advanced Programma met Energiek Leiderschap en/of Excellence Business Enterprising Transformation.

Maatwerk gericht op waarop jij je wilt focussen en nodig hebt, dat (nu) bij je past of tijdens de weg naar het resultaat en succes waar jij naar toe wilt!

Betrouwbaar, Actief en Connected!
Wij verkopen bij Aboard Patron geen trajecten, wij verkopen resultaat en succes waar jij de PATRON (=eigenaar) van bent en Patricia jou in bij staat.

Als Executive/Businessmentor staat zij jou bij een echt goede excellent bedrijf en businessconcept te creëren en dit succesvol te runnen.

Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende expert vakgebieden.

Haar achtergrond in het nationale en internationale profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie met haar ondernemerschap, docentschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor en mediation ervaring in haar professionele carrière bij grote en kleine bedrijven, overheid, in bestuur, toezicht, onderzoek en audit functies.

Als zakenvrouw en eigenaar van Aboard Patron, dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow serie & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden.
Van Patricia krijg jij met de Combinatieaanpak en Quick-Starts de echt inzichten voor je keuzes en van jouw (opnieuw) in te richten energieke leven, carrière of business en te (be)leven levensreis mee.

Het TOP Team van Aboard Patron

Patricia R. Collewijn-Postma
Patricia R. Collewijn-Postma

Ondernemer & Eigenaar Aboard Patron. Coach, Mentor, (online) Trainer & Eigenaar (Advanced) Entrepreneur Leader & Business Builder Programma.

Prof. Jan Van Zwieten RI RA RO
Prof. Jan Van Zwieten RI RA RO

Hoogleraar Management & Docent Leadership op meerdere Universiteiten, Eigenaar & Rector Netherlands Business Academy, Partner Mentalyfit, Kennispartner Aboard Patron.

Drs. Michel Verhoeven RC
Drs. Michel Verhoeven RC

Docent Corporate Finance & Management Control, Docent Informatiemanagement & ICT, Trainer Controllersinstituut, Eigenaar De PraktijkCockpit B.V. Manager Afas, Kennispartner Aboard Patron.

Prof. dr. Ruud Heijblom MBA PhD
Prof. dr. Ruud Heijblom MBA PhD

Wordt dit jouw kennispartner plek op deze Advanced website en het Aboard Patron Kennisnetwerk?
Ben je al docent, workshopgever, auteur, trainer, coach of mentor in een van de vele vakgebieden voor het ondernemerschap en executive ontwikkeling? Is jouw passie, missie, kennis & topervaring alles dat bijvoorbeeld te maken heeft met communicatie, strategie & beleid en strategische marketing & sales, leiderschap.

Alles dat te maken heeft voor meer health & wealth voor de mens, maatschappij, bedrijven?
Voor de individu of juist voor teams?

Neem gerust contact op met Patricia via de contactpagina of boek een gratis ticket voor de #WhenBusinessMeetsFun online meet-up en ik vertel je alles dat jij nodig hebt om een unieke mogelijkheid te benutten onze kennispartner te gaan zijn.


Wellicht doe ik je direct al een aanbod en vertel ik je over jouw mogelijkheden met mijn unieke Aboard Patron KennisPartnerProgramma ©️.

Succes Vibes & Energiek Leiderschap levels ga je tegemoet, waarmee jij aan boord kan stappen en waarin echt wederkerig bouwen, groeien en bloeien in werken, leven en business voorop staat!

Patricia R. Collewijn-Postma

Missie en Visie

De wereld en ontwikkelingen gaan snel, en Aboard Patron gaat mee. Dat vraagt energiek leiderschap, nieuwe meerwaarde-creërende business en Awesome business concepten. Wij dragen bij aan mens en maatschappij en helpen de mens om te groeien in hun onderneming, business en lifestyle. Wij dragen bij vanuit co-creatieve ontwikkelingen, samenwerkingen, evenementen en een uniek kennisnetwerk. Aboard Patron motiveert. Inspireert. Helpt.

Wie zijn wij?

Aboard Patron is er voor mensen en bedrijven die echt succesvol met Meerwaarde-Creatie aan de slag gaan voor hun onderneming & business(concept) en stappen vooruit in carrière of juist hun lifestyle. Met vele kennispartners staat de zakenvrouw achter Aboard Patron, Patricia R. Collewijn-Postma, vol passie en energie gereed om alle vakkennis, meerwaarde-creatie geheimen en ervaring met jou te delen. Met de highest-level gecombineerde aanpak voor business(concepten), organisatie in carrière of lifestyle geven deze mensen alles mee via dit unieke mooie kennisnetwerk. Laagdrempelig, live & online (inter)actief met (co-)creations, (online) events en business connect kan jij via de community’s ook bij ons aan boord stappen.

Voor wie?

Ben jij een ondernemer die echt succesvol wil ondernemen en met Meerwaarde-Creatie aan de slag wil? Heb jij een bedrijf waarmee je sterker winst wil maken? Wil jij stappen vooruit maken binnen je Entrepreneur en Business Builder carrière, in je leiderschap ontwikkeling? Wil jij als ondernemer, docent mentor of coach jouw missie & succes vinden en creëren? Dan is Aboard Patron er voor jou! Met gepersonaliseerde business(concept), ondernemers, energiek leiderschap of carrière programma’s ga jij jouw doelen bereiken. Crew in. Let’s do it!

Training Locatie in Breda, Vianen, Diemen of Amsterdam in samenwerking met Netherlands Business Academy

Workations op verschillende locaties in buitenland:

inclusief 3 daagse masterclass voor Zelfmanagement bij ondernemen & Leiderschap en Coaching skills in business.