Skip to content

Verkort programma - De Kickoff Business Builder & (advanced) Entrepreneur Leader

Module 1

5-Daagse Online Kickoff & #BusinessGame met 10 verkorte online classes in 5 dagen.

Voor gevorderde en (vergevorderde) Entrepreneurs en Executives of Kennispartners.

Module 2 & Module 3

Entrepreneur Leader & Advanced Business Builder

Inclusief 3-daagse Kickoff OP LOCATIE, inclusief 3 overnachtingen, arrangement 3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner, inclusief literatuur & inclusief 2 online class dagen daarna. Ook Module 3: Advanced Business Builder kan je ook op de pagina hieronder boeken.

MeerWaarde-Creatie voor best business benefits

Stap aan boord als jij ervoor gaat écht die Succesvolle Ondernemer te zijn en wij maken samen jou business een succes met het verkorte Advanced en Advanced+ programma voor Succesvol Entrepreneur Leader & Business Builder

Aboard Patron Business Creations in samenwerking met Netherlands Business Academy.

‘Next level ondernemen met 4 MeerWaardeCreatie levels’

‘Nieuwe (online) verdienmodellen en businessconcepten in deze nieuwe tijd van succesvol ondernemen’

‘Van deskundig consultant naar succesvol ondernemer’

‘Van besturende expert naar investeerder’

“Vooral verkopen wat je klant er mee kan bereiken in je (online) #BusinessStory” is een van de meest essentiële waardevolle meerwaarde creërende tips van dit programma. Die meerwaarde hebben vele deelnemers in hun concepten en bedrijf de afgelopen 8 jaar al doorgevoerd en maken daarmee nog steeds een mega verschil in hun klantbeleving uitkomsten en business-succes. Betere verkopen en sterkere winst door de juiste (externe en ja, ook interne team) doelgroepen op de beste manier te bereiken met de expertise die je als ondernemer, met je team of bedrijf bied.

Ondernemers hebben vaak ook ‘weinig tijd’, hebben veel tegelijk met de juiste focus of naar de gewenste impact te (be)sturen en ‘veel te plannen en te doen’ en zoeken dus snelle en gedegen mogelijkheden en ervaringen voor kwalitatieve oplossingen en best benefits. Daar is juist dit (Advanced) Entrepreneur Leader en Business Builder programma met 4 modules met een super waarde volle Kick-off als eerste module uitermate voor geschikt.
Meer moeiteloos je verkopen bereiken en betere winst behalen door ook betere (partner)samenwerkingen en strategieën te benutten?

Wil jij ook de ondernemer zijn die een veelzijdige bedrijfseigenaar is en succesvol klanten werft en (be)dient door gemotiveerd je unieke propositie neer te zetten en succesvol je positie in de markt te bereiken?

Als Entrepreneur Leader jouw bedrijf succesvol, vitaal én tegelijk onafhankelijk te runnen, met of zonder team?

Voor de Kick-off als eerste module is op deze pagina aan te melden.

 

Bouwen, Groeien, Bloeien!

Hoe ver lukt jou dat real-time al te bereiken met deze kick-off?

Hieronder kan je direct de KICK-OFF module met de ONLINE CLASSES in het ADVANCED programma kiezen om je aan te melden.

Ook kan je kiezen voor de extra advanced uren module, om de benodigde extra expertise of deskundigheid in een 2 uur durende maatwerk strategie sessie van een van de docenten of coaches mee te krijgen.

De Kick-off en advanced uren module is nu extra voordeliger met 1 van de 10 Golden Tickets die je nú nog kunt claimen

Pak die kans om van 2021 jouw beste business en entrepreneur jaar te maken!

Zijn de Goldenticket seats op dan gaat het gewone tarief gelden, ook zonder de tariefkorting van waardevolle ADVANCED uren module 4 als bonus .

Zie hieronder in de programma tabbladen-links wat jouw voordelen nu gaan zijn.

Schrijf je daaronder in en maak gebruik van het winkelwagentje om het product ‘de 5-daagse Online Kickoff en #BusinessGame’ er in toe te voegen en te betalen. Ga je ook voor die extra advanced-uren Module (5×2 uren of 10×2 uren extra) die ook dan het voordelige tarief heeft?

Pak je kansen NU!

Business Builder & (advanced) Entrepreneur Leader Verkort programma - 5-daagse Online Kickoff & #BusinessGame

Kies hieronder het startmoment en schrijf je in wanneer je alléén de 5-daagse Online Kickoff & BUSINESS-GAME met de advanced urenmodule nr 4 module wilt volgen in plaats van het verkorte 6 maanden programma of het Advanced jaar programma.
Ben je al begonnen met de voorbereidingen van de 6 sleutels Business-Q-Flow, bijvoorbeeld met de 3-daagse online jaarprogramma of het kosteloze online maandprogramma via Facebook groep, dan zie je direct welke van de online introducties het beste inhoud meegeeft voor een betreffende sleutel.

Deze online modules met de 10 Entrepreneur Leader & Business Builder onderwerpen zijn in 2021 altijd op 5 woensdagen van 11:00 – 21:00. Met tussendoor voldoende (offline) momenten om te lunchen & de pauzes & te dineren.

Omdat we het programma nu in deze vernieuwde vorm, met het top-team van experts, deskundigen en ook master-docenten van verschillende universiteiten, als eerste keer aanbieden kan je hiervoor nu direct AANMELDEN met Golden ticket bonus voor 1250 euro exclusief btw (in plaats van € 2500,- exclusief btw)

PROGRAMMA

Dag 1

Start 11:00 – 13:00 – KICKOFF & Business-Game Introductie.
Start 14:00 – 16:30 – nr. 1 – Business Builder & Entrepreneur Leader:
Start 18:30 – 21:00 – nr. 8 – Verdieping KICKOFF: Advanced Entrepreneur Leader en team Business Vitaliteit. “]
Deel 1: ‘Van deskundig consultant naar succesvol ondernemer’
Inhoud Sleutels 1 – 3. – Thema: Entrepreneur Leader, doelgroep strategieën, expertise en de beste business benefits & propositie.
Product waar je mee aan de slag gaat: Zakelijke MeerWaardeCreatie Pitch & Jouw #LeadershipStory opzet

Benut je golden ticket nu nog!

Zonder een golden ticket is deze module na augustus of later in het jaar ook te boeken, echter dan voor de prijs van € 2500.
Starten met de 5-daagse online in december, in februari, in juni of september?

Nu aanmelden voor die golden ticket prijs van 1250 euro? Schrijf je direct hieronder in. We hebben écht een maximaal aantal online Golden ticket seats per startmoment en een maximaal aantal plekken om de groep ondernemers ook offline te verenigen (zodra dat mogelijks is) en met de expert-begeleiding iedereen voldoende aandacht en inhoud mee te geven.

KIES je startmoment

BONUS BONUS BONUS ADVANCED MODULE. niet VERPLICHT, WEL HEEL WAARDEVOL. Nu dus nog voor een EXTRA LAAG tarief als jouw INVESTERING in je bedrijf en entrepreneurschap bij jouw GOLDEN TICKET. Je golden ticket kun je maar één keer gebruiken om de investering korting van 50% bij je allereerste boeking/product of programma te benutten zolang er tickets zijn. Handig om die nu dus ook te gebruiken voor de extra advanced uren module nummer 4. Deze advanced uren kan je tot drie maanden na je startmoment inzetten voor: - Individuele uren met een expert of deskundige op het moment dat JIJ het nodig hebt - Groepsworkshops van een van de experts of deskundigen voor next level (partner)samenwerkingen of Entrepreneur leader strategieën. - Voor business-builder team-sessies op (jouw eigen) locatie - Voor implementatie middag voor online tools (max. 6 deelnemers per keer) Ga nu dus nog extra voordelig het komende kwartaal aan de slag en kies voor die extra uren. Voor snellere stappen en super waardevolle begeleide implementatie. Wens je ook bij je online class extra uren te gebruiken voor coaching, consultancy of voor die implementatie workshops? De mogelijkheden bespreken we tijdens de intake. Kies dan hieronder ook voor de 10 of 20 extra ADVANCED uren. Bij het boeken van je 5-daagse module en de betaling.
Mocht je toch één van van de online momenten niet aanwezig kunnen zijn na je aanmelding? Wees gerust, dan kiezen we met jou voor 2,5 uur een ander tijdstip binnen die week om de opname als replay toch te kunnen volgen als die beschikbaar is óf tijdens de volgende online KICKOFF & Business-Game module je inhaalmoment te doen. Je kunt onafhankelijk van je gekozen startdatum je dus gerust aanmelden.
Je ontvangt een aanmeldbevestiging en de factuur van je bovenstaande keuzes via je e-mail. Daarna hebben we contact om te starten met jouw strategie-intake sessie en bespreken we alvast een datum voor je afsluitende individuele implementatie sessie van 2 uur. Want die krijg je nu als bonus bij de 5-daagse online Kickoff. (kijk ook in je spam/reclame map s.v.p.) Graag spreek ik je snel om je met een mooie groep collega ondernemers te verenigen tijdens deze online 5 daagse!

Voor het bereiken van succesvolle Business Benefits zijn de MeerWaardeCreatie-Pitch en de BusinessStory al dé geschikte tools om het te behalen succes snel en tot de kern inzichtelijk te krijgen en claim je daarvoor vandaag nog jouw plek in de Kick-off module.

Je ontvangt deze tools en de online class opnames van een exclusief: 6 essentiële sleutels Businessprogramma. 

Dit alles als voorbereiding op de online classes waar een team van top-docenten jou en je team de benodigde diepgang en omvang meegeeft.

Als je wenst snellere stappen te zetten staan wij jou ook bij met een extra advanced module die je voor een business-succesplan met een mentor, coaching en begeleiding bijstaat. Het advanced programma en de Kick-off module zijn nu met een extra voordelig golden ticket. Juist een golden ticket helpt om de ondernemers in deze tijd een extra steuntje in de rug mee te geven, dat is onze bijdrage in deze bijzonder roerige en uitzonderlijke tijden waar wij vele ondernemers en bedrijven met het programma bijstaan deze tijden te overbruggen en zo sterk en goed mogelijk te doorlopen en doorstaan. Zie het programma om per online class in te schrijven en te kiezen wat jij nu nodig hebt voor je bedrijf, je entrepreneur zijn, je beste (online) verdienmodel en/of (team- of partner) samenwerkingen

Advanced Entrepreneur Leader & Business Builder

Beroepsprofiel, competenties en best business benefits

Een Entrepreneur is veel op de marktkansen en ontwikkelingen gericht, veelal dus een meer extern (naar buiten) gerichte ondernemer. Werkt AAN zijn bedrijf in plaats van veel IN het bedrijf. Een succesvol entrepreneur is ook een ‘bouwer’, heel alert op kansen én bedreigingen. Weet de weg naar resultaat en succes te behalen en heeft als ondernemer de mindset, kennis en vaardigheden en ondernemende competenties ontwikkelt als analytisch, competitief, creatief en het (online) ondernemend zijn en het belangrijke zakelijk handelen. Juist het zakelijke handelen voor de best business benefits in goede verhouding met externe (partner)samenwerkingen en contacten met klanten, ondernemers en investeerders.

De Entrepreneur als Business Builder combineert daarvoor zijn aangelegen zaken als besturen, organisatiekunde of bedrijfsopbouw op de goede manier zodat dit helpt en ondersteunt bij het behalen van zijn missie, de doelen en visie(vorming) als succesvol ondernemer en met zijn bedrijf en (interne of externe) samenwerkende team(s). De afgestudeerde entrepreneur is iemand die in de profit of non-profit sector een zakelijke activiteit onderneemt, weet interne ontwikkelingen en externe ontwikkelingen met elkaar te verbinden in deze nieuwe tijd van het ook meer online ondernemen en met name juist ook weloverwogen durf heeft om nieuwe verdienmodellen en businessconcepten te benutten en vooral in bijzondere en uitzonderlijke situaties initiatiefrijk blijft reageren op kansen.

De gerenommeerde TOP docenten, coaches, online trainers en mentoren willen met dit sterke 6 maanden programma en het golden ticket en investeringsvoordeel dat je nu per module keuze al ontvangt, alle ondernemers die willen aanmelden dat extra steuntje in de rug geven. Vooral gezien het volgende jaar ook nog te verwachten is dat de huidige roerige tijd zeker nog impact heeft. Met alle sterke business disciplines uit alle 2 jaren programma’s nu jou als gestarte of (ver)gevorderde) ondernemer de kans te laten benutten nú al echt te gaan voor die versterking of opschaling van het goede in jouw business en als entrepreneur leader.

Ondernemen mag en moet namelijk ook leuk blijven!

Juist de eerste Kick-off module met de 10 Kick-off classes, het verkorte programma zie je verderop op de pagina, die zijn gericht op deze nieuwe tijd van het meer en beter online ondernemen:

– Strategische & Experience Marketing, en de blended combinatie van online & offline verdienmodellen.

-In deze digitale tijd van ondernemen juist wél vernieuwen of aanscherpen van een (nieuwe) propositie & (het opnieuw) positioneren van jouw business.

– Strategieën voor business meerwaarde creatie met best business benefits zijn alle in deze bijzondere en uitzonderlijke tijd nog meer belangrijk.

Inzichtelijk maken waar je als entrepreneur en als bedrijf nu staat en de relatie legt met de huidige trends, ontwikkelingen en tools om ook sterke en goede (partner)samenwerkingen goed te kunnen kiezen en te starten óf te versterken.

MeerWaardeCreatie noemen wij dat en is dit totaal 6 maanden programma met vier unieke modules voor geschreven.

 

UNIEKE ADVANCED-Uren MODULE nr. 4

Als ondernemer sta je er niet alleen voor tijdens deze KICKOFF!

Docenten en de coaches die je bij het (her)schrijven van je businessconcept of verdienmodel en teambuilding ziet en spreekt in de online begeleide classes, het online voorbereiding-uur en vooral het onderlinge mentorschap door de groep van ondernemers.

De groep van deelnemende ondernemers waar je dus ook mee kan netwerken en business mee kan creëren, de aanwezige business builder en entrepreneur leader experts of docenten zijn thema afhankelijk er ook tijdens de online consultatie uren vooraf en staan je bij tijdens al die classes.

Wil jij ook de ondernemer zijn die een veelzijdige bedrijfseigenaar is én succesvol klanten werft en (be)dient om zijn bedrijf tegelijk succesvol, vitaal én onafhankelijk te runnen, met of zonder team?

Meer moeiteloos je verkopen bereiken en betere winst behalen door ook betere (partner)samenwerkingen en marketing-, sales- en business-strategieën te benutten?

Daarmee is het totale verkorte programma met een waardevolle Online Kick-off in twee delen (de 3-daagse online en 5-daagse online) van het totale Business Builder en (advanced) Entrepreneur Leader al hét programma dat in 40 uren de essentiële disciplines in verschillende online classes behandeld.

De Online Kick-off’s bestaan uit 10 online classes van 4 uur, inclusief 10 x 2 uren online voorbereiding & collega-deelnemer of collega-ondernemers consultatie-momenten voor het uitwerken van opdrachten in team verband met de mede-ondernemers of individuele oefeningen of (Business) Case-Study’s.

In 1 middagdeel van 4 uur dus elke keer een of twee essentiële discipline behandelen.

Als golden ticket bonus

ontvangt elke deelnemer extra voordelen:

– Ga je alleen voor de Online Kick-off module met de 5-daagse online of ook voor deel 2 (Module 2 ENTREPRENEUR LEADER & Module 3 Advanced Business Builder) en in totaal dan voor de 15 online classes?

Je ontvangt direct 2 voorbereidende online class opnames van het Online programma van de 6 essentiële sleutels Business-Q-Flow. 

Dit is het beknopte voorbereidingsprogramma (De online kick-off 3-daagse MODULE voor deelnemers aan de #BusinessGame, voor startende ondernemers, voor startende executives, voor startende kennispartner ondernemers ). Vol inspiratie en tips over next level ondernemen en advanced business builder successen dat online bij de online kickoff en module 2 is toegevoegd.

– Het totale programma bestaat dus uit 4 modules die allen nu pér gekozen module een tariefreductie van 1175 euro met je golden ticket hebben.

Zolang er een Golden Ticket seat beschikbaar is zie je bij het te kopen product “aanbieding”staan bij de betreffende afbeelding. Zijn de goldens tickets seats op dat verschijnen vanzelf de reguliere tarieven. 

Ga je voor dit super voordeel en schrijf je in voor alle 4 de modules?

Ook kan je in 4 delen betalen en heb je ook al direct 4700 euro investeringsvoordeel.

In 2 delen betalen mag áltijd je voor 1 module kiest

De extra toegevoegde meerwaarde aan dit programma:

Juist ook met andere ondernemers deelnemen in de ONLINE CLASSES en met elkaar het programma doorlopen door elkaars business-mentor te zijn tijdens de consultatie uren, voorafgaand aan de online class waar ook een coach, expert of docent bij aanwezig is voor je vragen

Samen voordeliger of separaat te boeken

Module 2: Entrepreneur Leader KICKOFF 3-daagse Op locatie + 2 online classes.

Module 3: Advanced Business Builder – 5 online class dagen.

DIRECT VOORDELIGER PER (DEEL) MODULE INSCHRIJVEN

ADVANCED -UREN MODULE VOORDEEL. Wens je ook bij je online class begeleide uren te gebruiken voor coaching, consultancy of voor een implementatie workshop? De mogelijkheden bespreken we tijdens de intake.
Je ontvangt een aanmeldbevestiging en de factuur van je bovenstaande keuzes via je e-mail en kunnen wij starten met jouw intake sessie. (kijk ook in je spam/reclame map s.v.p.)nGraag tot dan!

Pak die kans nu!

Meedoen doe jij op jouw energieke eigenWIJZE als gestarte of (ver) gevorderde ondernemer en met een unieke combinatieaanpak die wij je laten zien. Dat geven wij jou allemaal al mee voor jouw succesvolle Entrepreneur Leiderschap & Business!

Het ‘hoe en wat’ om dat te bereiken starten we met het maken van een ‘simpele’ MeerWaardeCreatie Pitch en de 6 essentiële sleutels #BusinessGame tijdens de voorbereidingen en de twee eerste Kick-Off Classes in dit verkorte programma.

We zien je graag in de online class en alle voorbereidende zaken ontvang je de links voor in jouw mailbox.

De tijdstippen van de online momenten tijdens de online classes van deel 1 en deel 2 staan hieronder in de tijdlijn

Wat heb jij als ondernemer, jouw bedrijf of jouw team nu het hardste nodig of waar liggen jouw interesses en pak je als eerste beet?

Op het inschrijfformulier geef je direct je interesse in deel 1 en/of deel 2 van de totale Kickoff aan om je keuzes te bevestigen. Ook kan je in ieder geval je golden ticket claimen en de overige informatie voor deel 2 van de Kickoff

Wil je liever toch direct het 6 maanden programma inlusief advanced-uren module 4 boeken?

Dat scheelt je namelijk nog eens een stukje financiële investering omdat je jouw golden ticket tariefvoordeel maar 1x aan deze start van een van de programma’s kan claimen.

Na het inschrijven en deelnemen aan DEEL 1 of deel 2 ben je niet verplicht de 4de module in het 6 maanden programma te moeten volgen of betalen, ook als je nu voor 10 september je golden ticket claim keuze maakt.

Onderstaand kan je jouw keuzes in het inschrijfformulier geven.

We gaan samen voor jouw succes!

Een sterke combinatieaanpak van al de verschillende disciplines kan je voor jouw next level ondernemen benutten in alle online classes.

Nu toch al je golden ticket voor het hele programma, inclusief Advanced module, verzilveren?

Wil je naast de eerste online KICKOFF classes je juist meer richten op Business Builder & Financiën (kies dan alvast met je golden ticket voor die module 3) of wil je juist gaan voor het Advanced Entrepreneur Leader deel met Experience Marketing en je online BusinessStory (kies dan alvast met je golden ticket voor die module 2).

De voordeligste Advanced Module bestaat uit 10 x 2 uur individuele coaching, teamtraining of consultatie door een van de docenten, mentoren, coaches of trainers te krijgen. Tijdens de online intake van 1 uur na je inschrijving bespreek je met Patricia de mogelijkheden en kan je nu dus met tariefreductie al voor het advanced deel kiezen of tijdens de intake-sessie voordat jouw module van start gaat!

Het scheelt je minimaal 1200 euro investering voor de advanced keuze náást de super meerwaarde die jij in 20 – 40 online classuren per module meekrijgt en zelf ook tijdens de classes real-time ervoor gaat die meerwaarde te behalen.

5 classes om te starten tijdens deze KICKOFF module
Vaste kern van TOP docenten en expertbegeleiders voor je te (her)schrijven businessconcept, verdienmodel en samenwerkingen
10 golden tickets beschikbaar; voor meer maatwerk óf juist tariefvoordeel

De onlineclass momenten en de voorbereiding daarop zien er op een dag als onderstaand uit:

Programma

 • 00:00

  Individueel: Je Voorbereiding: Boarding call

  Uiterlijk 1 week vooraf de geboekte Module ontvang je per email alle benodigde documenten en/of literatuur voor je voorbereiding. Afhankelijk van kennis en ervaring is de voorbereiding 2- 4 uur per online class. Hoe meer je real-time online voor je business al implementeert of voorbereidend uitwerkt, hoe meer tijd je daarvoor blokt in jouw agenda.

 • 11:00-12:00

  Consultatie & Voorbereiding UREN: Online meet-up

  Hoe prettig is het als je in de online class al kan inloggen en je laatste voorbereidingen van (individuele) opdrachten en oefeningen en uit te werken business study-cases kan afronden. De deelnemende ondernemers geven elkaar in dit uur elkaar ondernemers-mentorschap, kunnen sparren om elkaar met de laatste afronding of vragen bij te staan. Op de dag van de online class is dit geen verplicht uur.

 • 12:00 - 13:00

  Business Consultatie UUR: Online meet-up

  Een van de docenten, experts of coaches is bij dit uur aanwezig en beschikbaar voor inhoudelijke vragen bij de opdrachten en die voor de online class voor te bereiden. De deelnemende ondernemers geven elkaar óók in dit uur ondernemers-mentorschap, kunnen sparren om elkaar met de laatste afronding of vragen bij te staan. Op de dag van de online class is dit wél een verplicht uur aangezien er ook team/groep opdrachten en oefeningen als bijvoorbeeld verkorte presentaties en oefeningen voor het zakelijk onderhandelen te doen en te maken zijn.

 • 13:00-14:00

  PAUZEMoment voor Lunch/Verfrissing / Versnapering / Koffie/Thee! op eigen gelegenheid

 • 14:00-16:00

  Online Class

  Afhankelijk van de omvang van de inhoud, het onderwerp en grote van de groep duurt is de eindtijd een half uur tot uur langer.

 • 16:00 - 18:30

  Pauze en Dinertijd

  Afhankelijk van de eindtijd van de middag-class start de diner-tij en begint de volgende class weer rond half 7. De docent overlegt met de groep kan dit ook eerder of later weer starten.

 • 18:30 - 20:30

  Online Class

  Afhankelijk van de omvang van de inhoud, het onderwerp en grote van de groep duurt is de eindtijd een half uur tot uur langer.

Het TOP Team van Aboard Patron

Patricia R. Collewijn-Postma
Patricia R. Collewijn-Postma

Ondernemer & Eigenaar Aboard Patron. Coach, Mentor, (online) Trainer & Eigenaar (Advanced) Entrepreneur Leader & Business Builder Programma.

Prof. Jan Van Zwieten RI RA RO
Prof. Jan Van Zwieten RI RA RO

Hoogleraar Management & Docent Leadership op meerdere Universiteiten, Eigenaar & Rector Netherlands Business Academy, Partner Mentalyfit, Kennispartner Aboard Patron.

Drs. Michel Verhoeven RC
Drs. Michel Verhoeven RC

Docent Corporate Finance & Management Control, Docent Informatiemanagement & ICT, Trainer Controllersinstituut, Eigenaar De PraktijkCockpit B.V. Manager Afas, Kennispartner Aboard Patron.

Prof. dr. Ruud Heijblom MBA PhD
Prof. dr. Ruud Heijblom MBA PhD

Docent strategie & beleid en strategische marketing bij Netherlands Business Academy en meerdere Universiteiten.

Als gestarte en (ver)gevorderde) ondernemer of executive de resultaten gaan bereiken voor je entrepreneur leiderschap, je carrièrereis of ondernemersreis die je ter inspiratie ziet in onderstaande video? Met een online Quick-Start intake van 1 uur starten wij dan.

Bekijk de uitzending van Aboard Patron TV op YouTube

Advanced Entrepreneur Leader & Business Builder

Nog een keer het beknopte totale plaatje lezen voordat je inschrijft?

Met het volledige programma of juist eerst met een waardevolle Kickoff en de Advanced module start ga je voor een Complete Online OndernemersReis shift of business upgrade voor succesvol ondernemen.

“Vooral verkopen wat je klant er mee kan bereiken” is een van de meest essentiële waardevolle tips van dit programma die vele deelnemers in hun concepten en bedrijf hebben doorgevoerd en maken daarmee een mega verschil in hun klantbeleving uitkomsten en business-succes. Betere verkopen en sterkere winst door de juiste doelgroep op de beste manier te bereiken met de expertise die je als ondernemer, met je team of bedrijf bied.

Wij hebben een advanced programma samengesteld dat meer gericht is op het Entrepreneur leader zijn en vooral hoe jij jouw business succesvol vertaald in Strategische Marketing, online verdienmodellen, voor de beste business benifits een nieuwe manier van propositie & positioneren van jouw business realiseren. Vooral meerwaarde creatie en goede (partner)samenwerking bereiken zijn allen in deze bijzondere en uitzonderlijke tijd nog meer belangrijk.

Daarmee is dit verkorte programma met waardevolle Kick- Offs van het totale Business Builder en (advanced) Entrepreneur Leader al het programma dat de essentiële disciplines in verschillende online classes behandeld.  Gestarte en (ver)gevorderde entrepreneurs kunnen direct aanmelden, we behandelen en verenigen in de opdrachten en mentorschappen de volwassenheid van bedrijfsontwikkeling (van consultancy, zzp-praktijk tot en met MKB) en entrepreneursontwikkeling groepsgewijs.

Het hoe en wat om dat te bereiken starten we met het maken van een ‘simpele’ MeerWaardeCreatie Pitch en de 6 essentiële sleutels van de Online Business-Q-Flow die je tijdens de twee eerste Kick-Off Classes krijgt van dit verkorte programma krijgt.

Een sterke combinatieaanpak van verschillende disciplines benutten in de verschillende online classes waar ook separaat voor te kiezen is. Wat heb jij, je bedrijf of je team nu het hardste nodig of waar liggen jouw interesses en pak je als eerste beet?

De bovenstaande docenten en de coaches staan je bij voor het (her)schrijven van je businessconcept of verdienmodel en teambuilding.

Je ziet ze daarvoor online als je ook voor de advanced programma-module kiest met je golden ticket en spreek je jouw coach of mentor ook tijdens de online begeleide classes, het online voorbereiding-uur.

Vooral het onderlinge mentorschap door de deelnemende ondernemers zelf is in onze opleidingen als een toegevoegde waarde ontvangen om écht stappen verder te komen en vanuit meerdere perspectieven en in verschillende contexten de oplossingen en best te behalen succes te kunnen bespreken en over te sparren. Dat gunnen wij jou ook en hebben we dus aan onze online classes & opleidingen toegevoegd!

Versterk en vergroot je entrepreneurschap, je bedrijf, je netwerk en je business. Zeg je daarvoor, “JA, ik ga NU écht doorpakken met dit Kick-off deel van het Business Builder & Entrepreneur Leader Programma  “, meld je dan hieronder aan en claim je golden ticket voor de start van deel 1 in 2020.

Kies je als voorkeur:

 • in te stromen in de kick-off van het Business Builder deel om meer op je verdienmodel & businessconcept & marketing strategie te richten met je Online BusinessStory?
 • of in te stromen in de Kickoff van het Entrepreneur Leader deel met juist meer inhoud voor zakelijk handelen, online marketing & sales of op ontwikkelingen richting een businesspartner programma te richten?

Tijdens de introductie van de kickoff en het volgen van de online classes ga je samen met de docenten, coaches, trainers en mentoren steeds meer de kern vinden van wat jou de best business benefits oplevert en kan je tijdens of na de kickoff ook nog voor de andere modules kiezen.

Heb je je nog niet aangemeld?

Inschrijven voor een (deel)module en je keuzes maken kan direct hieronder:

DIRECT VOORDELIGER PER (DEEL) MODULE INSCHRIJVEN

ADVANCED -UREN MODULE VOORDEEL. Wens je ook bij je online class begeleide uren te gebruiken voor coaching, consultancy of voor een implementatie workshop? De mogelijkheden bespreken we tijdens de intake.
Je ontvangt een aanmeldbevestiging en de factuur van je bovenstaande keuzes via je e-mail en kunnen wij starten met jouw intake sessie. (kijk ook in je spam/reclame map s.v.p.)nGraag tot dan!