Skip to content

Business-Q-Flow & LifeStyle-Q-Flow Workshop middag!

Learn Courses Online

Learn Courses Online

Learn Courses Online

Learn Courses Online

Het LifeStyle-Q-Flow & Business-Q-Flow event op DATUM 2021

Het LifeStyle-Q-Flow & Business-Q-Flow event Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie op......

Het event met gratis Meet-Up ochtend met gratis Quick-Start inspiratie workshop in de ochtend.

In de middag kan je één van de onderstaande Business-Q-Flow óf LifeStyle-Q-Flow workshops boeken.

Het thema : Feel Good LifeStyle & Business!

Start je 2017 jaar met mooie momenten en laad je energie, blijdschap en geluksmomenten vol.

Met een van de mooie verdiepende Expertsessies of QuickStart Workshops.

Bekijk hieronder alvast de video van alle quickstarts die er in de middag workshops op de verschillende meet-up dagen zijn en jij ook aan kunt meedoen!

Ben jij er klaar voor om je business en energiek leiderschap naar het schitterend MeerWaarde-Creatie level te brengen?

Ben je er klaar voor om je lifestyle een boost te geven en energieker je stappen vooruit te maken in 2017?

Laat je vandaag weer inspireren, motiveren, activeren en verrassen door onze enthousiaste & gerenommeerde Top-sprekers.

In verschillende Quick-Start workshops krijg jij direct de unieke kans om inzicht te krijgen en actief aan de slag te gaan met jouw energiek leiderschap ontwikkelingen & de level-up in jouw lifestyle.

Aan de hand van de Q-Flow inspiratieworkshop waar je de in de ochtend al echt helemaal gratis aan meedoet als je bij deze gratis meet-up dag bent.

Kies in de programmatijdlijn je workshop voor in de middag

Het tijdstip staat bij de betreffende activiteit vermeld

Gebruik de betaalknop die bij de betreffende workshop staat en noteer het betaalkenmerk dat je invult op je aanmeldformulier

De code die bij de workshop hoort staat erbij

Onderaan deze pagina kan jij je met het inschrijfformulier aanmelden.

Tijdens deze verdieping workshop en laten wij jou de verschillende (gratis) online tools & challenges zien waar jij aan kan meedoen om die energieke boost voor je lifestyle en business in 2017 ook echt te bereiken.

Meedoen doe jij op jouw energieke eigen wijze en met een unieke combinatieaanpak die wij je laten zien. Dat geven wij jou vandaag allemaal al mee voor jouw Business & LifeStyle-Q-Flow!

LUNCH & DRANKJES ËN DE BTW ZIJN INCLUSIEF ALS JE ÉÉN VAN DE ONDERSTAANDE WORKSHOPS KIEST

De workshopprijzen tijdens deze middag zijn dus puur ter kostendekking van de organisatiekosten, lunch en arrangementkosten.

N.B: Let op, als je in de middag een van de betaalde workshops of expertsessies boekt dan is de lunch al inclusief en ontvangen we je deze dag graag vanaf 10:30 op de locatie.

Wil of kan je toch alleen op deze dag bij de gratis meet-up ochtend zijn? Ga dan naar de meet-up pagina om je daarvoor aan te melden.

AANMELDEN BUSINESS & LIFESTYLE-Q-FLOW VIP-WORKSHOP IN DE MIDDAG

Daarnaast ontvang je vandaag daarbij een mooie gratis goodiebag die wij jou zomaar meegeven als jij je snel aanmeld en aanwezig bent. Zie in het onderstaande programma je aanmeldcode bij de betreffende expertsessie of workshop staan die jij kiest.

“De mensen en bedrijven ‘datgene’ meegeven waar zij echt stappen vooruit mee zetten en levels-up me stijgen!”

In hun LifeStyle, Carriere of Business!

Dat alles is namelijk de persoonlijke purpose van de sprekers en ook de motivatie-quote van het Aboard Patron Kennisnetwerk, dus ook vandaag weer.

We hebben een beperkt aantal deelnemerstickets voor de gratis Meet-up sessie en voor één van de betaalde workshops.

Meld je daarom onderaan de pagina snel aan. In de onderstaande programmatijdlijn staat per activiteit vermeld wat je in de workshop gaat doen en er mee gaat bereiken.

Let’s Do This & Be There Too!

Gratis Meet-Up Ochtend & Netwerkbijeenkomst Middag
3 TOP workshop sprekers
2 Betaalde Workshops & 1 gratis GoodieBag

Programma

 • 12:45

  Boarding call

  Ontvangst op de locatie inclusief de hele dag gratis heerlijke koffie & thee. Deze middag kan jij op de locatie de workshops bijwonen met een mooie groep deelnemers uit verschillende (online en zakelijke) netwerken.

 • 12:45-13:30

  Netwerklunch

  Heerlijk energie-lunch buffet, verzorgt door Johan van Overbeek van Absolute Delicious.

  Heb je bovenaan de pagina het filmoje al gezien? Dan weet je wat je kunt verwachten van die lunch.

  Ook tijdens de lunch kun je netwerken en je gratis inspiratieworkshop ervaringen van vandaag ook direct online en met de deelnemers delen.

   

 • 13:30-14:15

  LifeStyle-Q-Flow Focus Doelenboom Inspiratie Workshop

  BETAALDE WORKSHOPS in de middag:

  Als onderdeel van de betaalde workshops in de middag gaan we op dit tijdstip een opzet maken voor je

  LifeStyle MissieSucces&FocusDoelenboom.

  Het thema van deze workshop: Doen wat je wil?!, Ja Doen! Jerry Winkler, de ambassadeur van Aboard Patron en Patricia R. Collewijn-Postma, de vrouw achter Aboard Patron, nemen je mee op reis in deze workshop.

  Het inspirerende levensverhaal van Jerry ‘van thuisloze naar miljonairszoon’. Hij vertelt over zijn weg naar een gelukkig leven en ondernemerschap tot de plek waar hij nu staat in zijn gelukkige leven. Hij verteld over hoe hij focus heeft aangebracht om daar te komen en wat hij nu voor bepaalde doelgroepen al doet en wil en kan gaan doen.

  LifeStyle-Q-Flow FOCUS werkblad .

  Aan de hand van zijn verhaal nemen we je mee om jouw eigen focuswerkblad in te gaan vullen. Om je de basis inzichten te verschaffen in het gaan leggen van een goede fundering en energieke basis voor jou eigen LifeStyle.

  Met het Focus werkblad maak jij de basisopzet voor jouw uiteindelijke MissieSucces & Meerwaarde-Creatie Lifestyle programma & plan dat jij na deze workshopmiddag verder voor jouw eigen Lifestyle-Q-Flow kan gaan vormen en (be)leven door je alvast aan te sluiten op een besloten groep op facebook of linkedin.

  Patricia R. Collewijn-Postma verzorgt voor jou deze Quick-Start inspiratie workshop waar jij aan de slag gaat met de start van het MissieSucces&DoelenBoom werkblad.

  Je start met je onderwerpen en uitkomsten van de focusworkshop die je in de ochtend gratis bijwoont

 • 14:15-16:15

  12 sleutel lifestyle-q-flow workshop

  Betaalde Workshops keuze 1:

  Vandaag staat Vivian je bij met de 12 sleutels van de lifestyle-q-flow workshop voor jouw (verdere) stappen en vorming in jouw levensreis. Op weg naar verbeteringen en naar de veranderingen die jij graag wilt met mooie inspiratie, tips en oefeningen die jij vandaag gaat ervaren en daarna kan (be)leven.

  Zij helpt je voor je lifestyle op weg naar inzicht, verwerking en verandering met de gratis feel good challenges, (online) workshops en trainingen. Zij helpt je echt in je keuzes maken.

  Vivian & Patricia R.Collewijn-Postma sluiten deze workshop samen met jou af en gaan jou op actieve wijze inzicht geven in hoe jij verder aan de slag kan met je focuswerkblad.

  Kies je voor de eenmalige VIP prijs van € 67,- voor deze hele nuttige workshop? Dat is inclusief btw, overheerlijke lunch en drankjes en versnapperingen op deze hele dag!

  Betaal je gekozen 12 Sleutels Lifestyle VIP-Workshop inclusief energie lunch!

  Als je voor deze workshop kiest, vermeld in het CODEVELD op het aanmeldformulier:

  ’12 SLEUTELs op 11-02′

 • 14:15 - 16:15

  Lifestyle-Q-Flow MissieSucces & DoelenBoom maken

  Betaalde LifeStyle & Business Workshop keuze 2: Spencer Keijner & Patricia R.Collewijn-Postma gaan jou op actieve wijze inzicht geven hoe jij met de uitkomsten van de Gratis LIFESTYLE – FOCUS Quick-Start workshop jouw LifeStyle of Business MissieSucces&DoelenBoom maakt.

  We gaan het in deze workshop hebben over je purpose, je passie & je missie vinden en bereiken!

  Je bouwt daarmee vandaag tijdens deze inspirerende expertsessie workshop de opzet van jouw eigen LifeStyle-Q-Flow MissieSucces & FocusDoelenboom overzicht

  Het Lifestyle doelenboom A4 dat jij met jouw uitkomsten tijdens deze missiesucces workshop creëert, geeft je de mogelijkheid om je Lifestyle programma of plan en je expert- of salesfunnel nog specifieker te maken met de opzet die jij vandaag allemaal krijgt en maakt in de workshops maakt!

  Kies je voor de eenmalige VIP prijs van € 67,- voor deze hele nuttige workshop? Dat is inclusief btw, overheerlijke lunch en drankjes en versnapperingen op deze hele dag!

  Je krijgt vandaag alles mee wat je dus gelijk actief omzet in concrete ingevulde voorbeelden en mee aan de slag gaat voor jouw Lifestyle toekomst vol geluk, blijdschap en energie in een fijn leven

  Betaal je gekozen LifeStyle-Q-Flow MissieSucces Workshop inclusief energie lunch!

  Als je voor deze workshop kiest, vermeld in het CODEVELD op het aanmeldformulier:

  ‘MISSIESUCCES op 11-02’

 • 14:15-16:15

  Business-Q-Flow: Enterprising & MeerWaarde-Creatie (Team) samenwerking

  Betaalde Business Workshop keuze 3: Quick-Start voor de inzichten in wat jij met Enterprising met MeerWaarde-Creeerende samenwerking in je business(concept) echt kan bereiken. En …. tips & voorbeelden over wat jouw beste focus en aanpak of (online) tool daar bij kan zijn.

  We laten je de tools zien als voorbeelden, waarvan jij er aan het eind van de dag ook één als Enterprising tool als gratis cadeau meekrijgt in je gekozen goodiebag.

  Je businessconcept of bedrijf meerwaarde-creërend versterken of verbeteren met (partner of team) samenwerking.

  Een energieke & snelle quick-start workshop door Barry Derksen & Patricia R. Collewijn-Postma

  Betaal je gekozen Business-Q-Flow Workshop inclusief energie lunch!

  Als je voor deze workshop kiest, vermeld in het CODEVELD op het aanmeldformulier:

  ‘Business-Q-Flow op 11-02’

  Kies je voor de eenmalige VIP prijs van € 67,- voor deze hele nuttige workshop? Dat is inclusief btw, overheerlijke lunch en drankjes en versnapperingen op deze hele dag!

 • 16:15 - 17:30

  Gratis Netwerkmiddag & Afronding

  Tijd om (verder) kennis te maken, ervaringen te delen en je netwerk uit te breiden.

  Je kunt kiezen om de lunch en versnapperingen en drankjes voor deze middag apart te bestellen op het aanmeldformulier als je niet aan een van de super mooie en vooral nuttige workshops in de middag wilt meedoen.

  Je krijgt dus al heel veel mee tijdens de gratis inspiratie workshop tijdens de ochtend meet-up! Waar jij met de basis Q-Flow & Quick start ook na het event verder actief al echt je stappen vooruit gaat maken.

  Een Boost waarmee jij ook die gewenste of noodzakelijke levels-up in je OndernemersReis of CarrièreReis & Lifestyle gaat bereiken.

  Be There & Let’s Do This!

 • 16:00 - 17:30

  Gratis Netwerkmiddag & Afronding

  Tijd om (verder) kennis te maken, ervaringen te delen en je netwerk uit te breiden.

  Lunch, versnapperingen en drankjes voor deze middag zijn voor je verzorgd als jij ook aan een van de super mooie en vooral nuttige workshops op deze dag meedoet.

  Je krijgt dus al heel veel mee tijdens de gratis inspiratie workshop tijdens de ochtend meet-up! Waar jij met de basis Q-Flow & Quick start ook na het event verder actief al echt je stappen vooruit gaat maken.

  Een Boost waarmee jij ook die gewenste of noodzakelijke levels-up in je OndernemersReis of CarrièreReis & Lifestyle gaat bereiken.

  Be There & Let’s Do This!

Event locatie: CPK United Maxwellstraat 23 6716 BX in Ede

Aanmelden en Betalen verdiepende Middag-Workshop

Bij je aanmelding en betaling krijg op het event ook nog een leuke goodiebag cadeau die past bij jouzelf & jouw volgende stap of level-up! Voordat je onderstaande aanmeldformulier gebruikt klik je eerst op de handige iDeal betaal-link die bij de bovenstaande workshops vermeld staan! Je ontvangt een iDeal – Kenmerkcode, noteer deze om op het onderstaande aanmeldformulier in te vullen.

Let Op: iDeal link is gewoon met je eigen internetbankieren te gebruiken en werkt ook met je mobiele telefoon.

Je krijgt de bevestiging van je deelnameticket per e-mail toegezonden.

Print die e-mail uit, neem die mee en je krijgt op het event nog een leuke goodiebag cadeau die past bij jouzelf & jouw volgende stap of level-up!

Betaal je gekozen workshop en ontvang deze dag het all-in pakket voor de éénmalige unieke lage prijs van € 67,- inclusief btw!

Pak nu nog dit eenmalige prijsvoordeel als kans snel!

Aanmelden voor 11 februari 2017!

`De vorige keer waren er 79 enthousiaste mensen op de gecombineerde workshop & meet-up VIP eventdag, die toen samen met de Netherlands Business Academy is georganiseerd. Het was een topdag! Daar gaan wij dit jaar met alle deelnemers ook weer voor!

In de online Lifestyle-Q-Flow Feel Good challenge hebben in 3 edities ruim 50 mensen meegedaan en hun enthousiame en nuttige ervaringen die zij met ons deelde waren zeer lovend. Die online concepten gaan wij vandaag dus op deze eventdag samen met jou als deelnemer nu live beleven. Vele van de online challenge deelnemers zijn vandaag ook aanwezig en doen ook mee aan de middag workshops. Het beloofd een mooie nuttige dag te worden met hele mooie mensen. Het VIP-tarief voor snelle beslissers is geldig als jij je voor 24 maart aanstaande aanmeld.

Be there!

Gebruik snel de bovenstaande handige Ideal-betaal link en schrijf je daarna met onderstaande formulier in jou voordelige ticket van de middag workshop.

Aanmelden

Geweldig als jij erbij bent en de organisatoren, de workshopgevers en sprekers voor jouw Lifestyle, Carriere & Business al hun meerwaarde-creaties in de workshop waar jij uit kiest aan jou mogen meegeven!
Tegen nog steeds een uniek laagdrempelig bedrag voor alles wat jij voor je lifestyle & Business(concept) en netwerk er mee gaat bereiken natuurlijk. Mooi dat je deze kans nu echt met je aanmelding benut!

Graag tot ziens op 11 februari 2017!

Nog belangrijk! Op deze dag vinden er opnames plaats voor SBS6 en worden uitgezonden in de tvprogramma’s Samen Sterker en Bouwen aan de Toekomst. In de event ruimte is een gedeelte afgeschermd waar niet gefilmd wordt. Kom dus gerust naar deze mooie meet-up dag en kies een mooie workshop.

Wil je toch alleen bij die gratis Meet-up ochtend zijn met gratis inspiratie workshop?

Dat kan! Meld je dan snel via onderstaande knop aan op die gratis Meet-up inschrijfpagina.

Het Team

Lifestyle-Q-Flow Focus DoelenBoom Inspiratie workshop.

Patricia R. Collewijn-Postma
Patricia R. Collewijn-Postma

Ondernemer & Eigenaar Aboard Patron. Coach, Mentor, (online) Trainer & Eigenaar (Advanced) Entrepreneur Leader & Business Builder Programma.

Patricia staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij met al haar kennis en ervaringen op vele verschillende vakgebieden. Haar achtergrond in het nationale en internationale profit & non-profit bedrijfsleven in combinatie met haar ondernemerschap, talent/lifestyle coaching en executive/business mentor ervaring in haar professionele carrière bij grote en kleine bedrijven. Als zakenvrouw en eigenaar van Aboard Patron, dat als kennisnetwerk en organisatieplatform functioneert brengt zij vele vakgebieden samen waar vele mensen en bedrijven gebruik maken van de Q-Flow serie & combinatieaanpak concepten voor lifestyle, carrière & business vakgebieden. Vandaag krijg jij van haar de inzichten voor je Lifestyle keuzes voor jouw (opnieuw) in te richten energieke leven of business en te (be)leven levensreis mee.

Hoe belangrijk energiemanagement in het leven van de mens is en daar tijdens zijn/haar CarrièreReis, OndernemersReis & Lifestyle op de beste manier mee kan omgaan? Zodat energiemanagement ook echt bij het energiek vermogen van die persoon past? Zodat de mens in zijn leven, tijdens zijn carrièrestappen en in en met zijn business(concept) daar optimaal zijn resultaten en (talent) potentieel benut? Dat heeft Patricia doorleefd en geeft alle kennis en ervaringen in nuttige workshops mee waar jij uit kan kiezen. Zij geeft dit samen met haar kennispartners aan jou mee met de slogan:

“Manage your energy, not your time!”.

Bij deze complexe menselijke en aanverwante vakgebieden staat Patricia ‘de mens bij in zijn/haar professionele carrière of business’. Met alle kennis en vele tools die jij je kunt bedenken. Zij staat jou bij om inzichten te krijgen en te bereiken voor het ‘in jouw eigen Energieke Lifestyle & het leveren van duurzame (top)prestaties in je eigen Carrière & Business’.

Met name met de Q-Flow (online) workshops & training of door een combinatieaanpak met coaching of mentor trajecten voor jouw Energiek Leiderschap en/of Excellence Business Enterprising Transformation.

Maatwerk gericht op waarop jij je wilt focussen en nodig hebt, dat (nu) bij je past of tijdens de weg naar het resultaat en succes waar jij naar toe wilt!

Wij verkopen bij Aboard Patron geen trajecten, wij verkopen resultaat en succes waar jij de PATRON (=eigenaar) van bent en Patricia jou in bij staat.

KENNISPARTNER SAMENWERKING voor EXECUTIVE COACHING EN BUSINESS MENTORPROGRAMMA’S Hiervoor werkt zij ook als kennispartner samen met Professor Jan van Zwieten RI RA RO van Netherlands Business Academy wanneer het om teambegeleidingen, business trajecten bij (grote en kleine) bedrijven & energiek leiderschap voor ondernemers & executives gaat.

Jan zijn meest recente boek ‘Talentcoach’, heeft hij met drie gerenommeerde professionals en specialisten als medeauteurs geschreven.

Gelijktijdig met de ontwikkeling van de Q-Flow serie & de Aboard Patron Combinatieaanpak van Patricia R. Collewijn-Postma.

Beide hebben zij dit onafhankelijk en toch aansluitend van elkaar ontwikkeld en beide in 2013 & 2015 gelanceerd.

Het is de basis om jouw energiek leiderschap en business(concept) succesvol & sterk(er) te bereiken én voort te zetten!

Het verenigen van de inhoud van beide en de aansluiting van alle onderwerpen geeft ons vandaag de invulling en de praktijkvoorbeelden voor het Lifestyle-Q-Flow onderdeel & de Business-Q-Flow onderdelen: Inspiratie, Focus & MissieSucces. De basis van Energiek Leiderschap & MeerWaarde-Creatie in jouw leven, carrière & business. Met de basis workshops en de combinatieaanpak als fundering en met inspirerende inzichten en oefeningen ga ook jij echt jouw MissieSucces & MeerWaarde-Creatie in je lifestyle en business energieker bereiken!’.

Patricia staat vele mensen en bedrijven bij in de groei en bloei voor hun Energieke & Excellente carrièreontwikkeling, lifestyle & organisatie.

Een Combinatieaanpak gericht op de resultaten van succesvolle verbetering, verandering of vernieuwing. Om uiteindelijk de zesde fase van ontwikkeling met de combinatieaanpak te bereiken: consistentie en/of continuïteit. Dit Laatste betekend: De fundering voor jouw groei en bloei versterken of uitbreiden! Vandaag met LifeStyle & Business als thema. Het gaat namelijk om jouw leven en lifestyle die jij met blijdschap & energiek mag ervaren & kan (be)leven!

Zij samen, als kennispartners met Aboard Patron, laten jou zien hoe jij die gecombineerde sterke fundering ook juist energiek & meerwaarde-creërend gaat bereiken in verschillende workshops, masterclasses en (coach)opleidingen!

Lifestyle-Q-Flow 12 Sleutels Workshop

Vivian Halmans
Vivian Halmans

Vivian Halmans

Vivian staat de mensen bij om (weer) een hoofdrol in hun eigen leven te vormen. Vandaag staat Vivian je bij met de 12 sleutels van de lifestyle-q-flow workshop voor jouw (verdere) stappen en vorming in jouw levensreis. Op weg naar verbeteringen en naar de veranderingen die jij graag wilt met mooie inspiratie, tips en oefeningen die jij vandaag gaat evaren en daarna kan (be)leven. Zij helpt je voor je lifestyle op weg naar inzicht, verwerking en verandering met de gratis feel good challenges, (online) workshops en trainingen. Zij helpt je echt in je keuzes maken.


Vivian is eigenaar van FijnLeven. Door vele studies, trainingen en levenservaringen helpt zij je op weg naar inzicht, verwerking en verandering. Zij staat jou daar dan in bij met mooie inspirerende en actieve oefeningen. Dat helpt je allemaal ook bij krachtige en heldere keuzes maken. Als lifecoach staat zij jou bij naar de veranderingen die jij graag wil en om dat door te zetten, vast te houden, verder te brengen voor een blij en mooi fijn leven.

Inspiratieworkshop & LifeStyle Storytelling

Jerry Winkler
Jerry Winkler

Jerry Winkler

Jerry vertel zijn levensreis van ‘thuisloze tot miljonairszoon’ en de ontwikkeling tot waar hij nu als ondernemer van zijn stichting staat en wat hij daarbij op zijn reis is tegengekomen en geeft tips over hoe hij daar is gekomen.


Jerry is eigenaar van de Jerry Winkler Stichting waarmee hij zich nu inzet voor dak- en thuisloze jongeren. Als Ambassadeur van Aboard Patron is hij voor deze specifieke doelgroep de verbinder en de ogen en oren voor de ontwikkelingen op deze gebieden. Hij zet zich in om de zakelijke markt met de overheidsinstanties & maatschappelijke organisaties te verbinden en zo de dak- en thuisloze jongeren sneller bij te kunnen staan. In de weg naar een gefundeerde plek in de maatschappij waar zij weer een start kunnen maken.

Business-Q-Flow: Enterprising & MeerWaarde-creatie in samenwerking

Lec. Barry Derksen
Lec. Barry Derksen

Lec. Barry Derksen

Lec. Barry Derksen Barry staat de mensen & bedrijven in IT, Bedrijf & team ontwikkelingen bij. Als managementexpert heeft hij diverse grote en MKB-organisaties geadviseerd. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker, docent aan verschillende universiteiten en auteur van verschillende boeken. Het boek Trends in Business & IT is een bestseller met meer dan 330.000 verkochte exemplaren. Hij is gepromoveerd op het onderzoek Impact of IT Outsourcing on Business & IT Alignment aan de Vrije Universiteit. Daarbij is hij ook Kennispartner van Aboard Patron.


Barry is directeur Research bij de benchmark- en auditorganisatie Business & IT Trends Institute (BITTI). Daarnaast is hij associate professor aan de Vrije Universiteit Amsterdam voor de opleiding Post graduate IT auditing, compliancy & advisory en lector bij NCOI op het gebied van Management & IT. Hij heeft ruime ervaring als lijn- en programmamanager binnen diverse organisaties en vele programma’s/projecten, alle gericht op het realiseren van bedrijfswaarde door het verbeteren van IT- en OT-processen (Operational Technology/Internet of Things). Hij heeft net zijn nieuwste boek uitgegeven over IT & OT Trends 2016/2017.

MissieSucces & Doelenboom
Workshop.

Spencer Keijner
Spencer Keijner

Spencer Keijner

Spencer staat de mensen in hun persoonlijke & business ontwikkelingen bij als Spreker, Life Coach, Succes Coach en Docent voor Master Business Administration opleidingen.


Spencer heeft in zijn boek ‘Doe wat je wil?! Ja Doen!’ levensvragen belicht die bijna elk mens op zijn reis tegenkomt of direct herkent. Ook de expert of professional in zijn carrière, ondernemerschap & lifestyle ontwikkeling komt voor kansen pakken en keuzes maken te staan.

Om uiteindelijk te doen dat je echt wilt ga jij vandaag met Spencer & Patricia tijdens de workshop met jouw MissieSucces & Doelenboom aan de slag. Zodat jij ook jij jouw Lifestyle of basis voor jouw droombaan creëert die jij jezelf wilt geven in je carrière of business en al heel snel kan gaan bereiken. Een invulling die past bij jou, passie, je missie, je doelgroep, je business(concept) en/of je energiek vermogen.